Pui cu sos de lamaie

de Mitinita in Pui, 14 Ian 2011 | 5164 vizualizari

 

Iata o reteta asiatica,ce a fost foarte pe gustul fetitelor mele.Si eu care credeam ca nici nu o sa se atinga de el!
Supa de pui se poate inlocui cu apa si niste delikat,vegeta,cub ptr supa.

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou,batut
  •  2 lingurite amidon  
  • 1/4 lingurita ghimbir,ras 
  • 500 gr piept de pui,taiat bucatele 
  • 3 linguri ulei   
  • Sosul de lamaie:
  •  2 lingurite amidon 
  • 1 1/2 lingura zahar
  •  2 linguri suc de lamaie 
  • 3/4 cup supa de pui 
  • 2 lingurite sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de lamaie:

Combina albusul,ghimbirul si putina sare cu pieptul de pui si amesteca bine. Tine la frigider 30 minute.

Infierbanta uleiul intr-un wok sau intr-o tigaie adanca. Scurge puiul de marinada si prajeste-l putin,sa fie facut,dar sa nu fie maroniu.  Scoate-l din wok si pune-l deoparte pe o farfurie.

Sosul de lamaie:

Se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa  pana se obtine o pasta. Adauga in wok cu restul ingredientelor pentru sos. Amesteca si fierbe un minut. Adauga carnea de pui prajita si amesteca sa fie acoperit cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui indian Tandoori